Handla våra historiska kartor

Force majeure: Försenade leveranser på grund av skogsbränder

Gryning efter ännu en natt i skogen, en av flertalet skogsbränder jag varit på i veckan.

Dela på FacebookDela på WhatsAppDela på TelegramDela på X (Twitter)Sverige brinner, och min hembygd är inget undantag. Jag har sen i söndags tillbringat mer tid till skogs än hemma i egenskap av deltidsbrandman, vilket påverkar mina övriga åtaganden. Jag ber därför ödmjukt er som handlat i Allmogens e-butik senaste tiden att ha överseende med något […]

Sverige brinner, och min hembygd är inget undantag. Jag har sen i söndags tillbringat mer tid till skogs än hemma i egenskap av deltidsbrandman, vilket påverkar mina övriga åtaganden.

Jag ber därför ödmjukt er som handlat i Allmogens e-butik senaste tiden att ha överseende med något längre leveranstid. Leveranserna bör komma igång igen under nästa vecka, men kan påverkas tills vi får ett redigt sommarregn. Du som inte kan eller vill vänta så länge är självklart välkommen att häva ditt köp genom att kontakta mig.

Mina tankar går till er inom räddningstjänst, hemvärn, brandvärn och alla ni andra fantastiska frivilliga kämpar som i stekande hetta gör en insats i kampen mot lågorna runt om i Sverige.

All heder till er!

Prenumerera på YouTube:


Om du uppskattar Allmogens oberoende arbete med att skildra vår fina svenska historia och nordiska kultur så är du välkommen att handla något fint i butiken eller stödja oss med en frivillig gåva. Tack på förhand!

Stöd Allmogens via Swish: 123 258 97 29
Stöd Allmogens genom att bli medlem
Stöd Allmogens i ditt testamente

Populärt