Køb vores historiske kort

Force majeure: forsinkelser i leverancer på grund af skovbrande

Gryning efter ännu en natt i skogen, en av flertalet skogsbränder jag varit på i veckan.

Del på FacebookDel på WhatsAppDel på TelegramDel på X (Twitter)Sverige brinner, och min hembygd är inget undantag. Jag har sen i söndags tillbringat mer tid till skogs än hemma i egenskap av deltidsbrandman, vilket påverkar mina övriga åtaganden. Jag ber därför ödmjukt er som handlat i Allmogens […]

Sverige brinner, och min hembygd är inget undantag. Jag har sen i söndags tillbringat mer tid till skogs än hemma i egenskap av deltidsbrandman, vilket påverkar mina övriga åtaganden.

Jag ber därför ödmjukt er som handlat i Allmogens e-butik senaste tiden att ha överseende med något längre leveranstid. Leveranserna bör komma igång igen under nästa vecka, men kan påverkas tills vi får ett redigt sommarregn. Du som inte kan eller vill vänta så länge är självklart välkommen att häva ditt köp genom att kontakta mig.

Mina tankar går till er inom räddningstjänst, hemvärn, brandvärn och alla ni andra fantastiska frivilliga kämpar som i stekande hetta gör en insats i kampen mot lågorna runt om i Sverige.

All heder till er!

Abonnér på YouTube:


Hvis du sætter pris på Allmogens uafhængigt arbejde for at skildre vores fine svenske historie og nordiske kultur, er du velkommen til at købe noget lækkert i butikken eller støtte os med en frivillig donation. På forhånd tak!

Støtte Allmogens via Swish: 123 258 97 29
Støtte Allmogens af tilmeld dig
Støtte Allmogens i dit testamente

Populære