Skänk en gåva

Allmogens fortsatta arbete med att bevara och skildra vår svenska historia och minnet av våra förfäder är helt och hållet möjligt tack vare er generösa läsare, tittare och lyssnare. Om du uppskattar det arbetet, skänk gärna en gåva och bidra till att vi kan göra ännu mer.

Det bästa sättet att stötta Allmogens arbete är att bli medlem i Allmogens Vänner, så får du också fina förmåner. Om du hellre skänker en engångsgåva finns flera sätt att göra det nedan. Du kan också ge en minnesgåva eller testamentera till Allmogens, om du vill fortsätta göra skillnad långt efter din egen eller någon annans bortgång.

Donera med Swish

Swish
123 258 97 29

Donera med bankgiro

5437-8823

Donera med Paypal

Här kan du donera en engångssumma med Paypal.

Donera kryptovaluta

Skänk Bitcoin säkert via Coinbase

Tack!

Genom ditt stöd hjälper du till att bevara och föra vidare kunskap om vår svenska historia, vår nordiska kultur och den svenska allmogens kulturarv, och möjliggör Allmogens dagliga arbete för mottot: Fred, frihet och rättvisa – för all tid.

Ditt stöd, än hur litet eller stort, gör skillnad. Det betyder fler videoreportage, artiklar, sägner och dikter, mer redaktionellt material, fler poddavsnitt, fler direkta insatser för att rädda kulturarvet, men framför allt bidrar det till att vi kan nå ut med vår historia till mycket fler människor.

Jag känner mig väldigt hedrad och ödmjuk över att så många människor uppskattar Allmogens. Er vördnad för vår historia, våra rötter, vår frihet, ger mig hopp inför framtiden.

Tack!

Daniel Sjöberg