Skänk en gåva

Allmogens arbete för vårt kulturarv och vår kultur har för många svenskar en stor betydelse, och ibland får vi frågor om hur man kan stödja Allmogens. Vi tar gärna emot gåvor och du bestämmer själv storleken på gåvan. En gåva till Allmogens, stor eller liten, innebär ett aktivt stöd och engagemang för vårt kulturarv och hjälper verksamheten att fortsätta finnas kvar för kommande generationer.

Det bästa sättet att stötta Allmogens arbete är att bli medlem i Allmogens Vänner, så får du också fina förmåner. Om du hellre skänker en engångsgåva finns flera sätt att göra det nedan. Du kan också ge en minnesgåva eller testamentera till Allmogens, om du vill fortsätta göra skillnad långt efter din egen eller någon annans bortgång.

Donera med Swish

Swish
123 258 97 29

Donera med bankgiro

5437-8823

Donera med Paypal

Här kan du donera en engångssumma med Paypal.

Donera kryptovaluta

Skänk Bitcoin säkert via Coinbase

Tack!

Genom ditt stöd hjälper du till att bevara och föra vidare kunskap om vår svenska historia, vår nordiska kultur och den svenska allmogens kulturarv, och möjliggör Allmogens dagliga arbete för mottot: Fred, frihet och rättvisa – för all tid.

Ditt stöd, än hur litet eller stort, gör skillnad. Det betyder fler videoreportage, artiklar, sägner och dikter, mer redaktionellt material, fler poddavsnitt, fler direkta insatser för att rädda kulturarvet, men framför allt bidrar det till att vi kan nå ut med vår historia till mycket fler människor.

Jag känner mig väldigt hedrad och ödmjuk över att så många människor uppskattar Allmogens. Er vördnad för vår historia, våra rötter, vår frihet, ger mig hopp inför framtiden.

Tack!

Daniel Sjöberg