Integritetspolicy

Din integritet är avgörande för oss. Allmogens grundläggande principer är som följer:

  • Vi är uppmärksamma på den personliga informationen vi ber dig att tillhandahålla och den personliga information som vi samlar om dig genom driften av våra tjänster.
  • Vi lagrar personlig information endast så länge vi har en anledning att behålla det.
  • Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att kontrollera vilken information på din webbplats som delas offentligt (eller hålls privat), indexerad av sökmotorer och permanent borttagen.
  • Vi hjälper dig att skydda dig mot auktoritära myndigheters krav på din personliga information.
  • Vi strävar efter fullständig insyn i hur vi samlar, använder och delar din personliga information.

Nedan följer vår integritetspolicy, som innehåller och klargör dessa principer.

Vilka vi är och vad denna policy täcker

Vi är Allmogens, folkbildningsprojektet om den svenska Allmogenss historia. Denna sekretesspolicy gäller information som vi samlar om dig när du använder:

  • Våra webbplatser (inklusive Allmogens.org);
  • Eventuella framtida mobila applikationer (inklusive WordPress mobilapp för Android och iOS);

Genom denna sekretesspolicy hänvisar vi till vår webbplats, mobilapplikationer och andra produkter och tjänster tillsammans som ”Tjänster”.

Observera att denna sekretesspolicy inte gäller för någon av våra produkter eller tjänster som har en separat integritetspolicy.

Nedan förklarar vi hur vi samlar in, använder och delar information om dig, tillsammans med de val du har med avseende på den informationen.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi samlar bara information om dig om vi har en anledning att göra det, till exempel, för att tillhandahålla våra tjänster, att kommunicera med dig eller för att förbättra våra tjänster.

Vi samlar information på tre sätt: om och när du ger information till oss, automatiskt genom att använda våra tjänster och från externa källor. Låt oss gå över den information som vi samlar in.

Information du ger oss

Det är nog inte överraskande att vi samlar in information som du ger oss. Mängden och typen av information beror på sammanhanget och hur vi använder informationen. Här är några exempel:

  • Grundläggande kontoinformation: Vi ber om grundläggande information från dig för att konfigurera ditt konto. Till exempel kräver vi personer som registrerar sig för ett konto att ge användarnamn och en e-postadress, och det är det. Du kan ge oss mer information – som ditt namn – men vi behöver inte den informationen för att skapa ett konto.
  • Offentlig profilinformation: Om du har ett konto hos oss samlar vi in ​​den information du tillhandahåller för din offentliga profil. Om du till exempel har ett WordPress.com-konto, är ditt användarnamn en del av den offentliga profilen tillsammans med all annan information du lägger in i din offentliga profil, till exempel ett foto eller en ”Om mig” -beskrivning. Din offentliga profilinformation är just det – allmän – så var snäll och håll den i åtanke när du bestämmer vilken information du vill inkludera.
  • Transaktions- och faktureringsinformation: Om du köper något från oss-ett abonnemang på ett medlemskap, en print eller en karta, till exempel, kommer du att tillhandahålla ytterligare personliga och betalningsuppgifter som krävs för att behandla transaktionen och din betalning, till exempel ditt namn, kreditkortsinformation och kontaktuppgifter.
  • Innehållsinformation: Beroende på Tjänsterna du använder kan du också ge oss information om dig i utkast och publicerat innehåll. Om du till exempel skriver ett blogginlägg som innehåller biografisk information om dig, kommer vi att få den informationen, och det kommer också alla som har tillgång till Internet om du väljer att publicera posten offentligt. Det här kan vara uppenbart för dig … men det är inte för alla!
  • Media: Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från publika bilder på webbplatsen.
  • Kommentarer: När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.
  • Kommunikation med oss ​​(Hej!): Du kan också ge oss information när du svarar på enkäter, kommunicerar med oss om en supportfråga eller ställer en fråga om våra produkter eller din beställning i våra offentliga kanaler.

Information vi samlar automatiskt

Vi samlar också in information automatiskt:

  • Loginformation: Som de flesta online-tjänsteleverantörer samlar vi information som webbläsare, mobila enheter och servrar gör vanligtvis tillgängliga, till exempel webbläsartyp, IP-adress, unika enhetsidentifierare, språkinställningar, referenswebbplats, datum och tidpunkt för åtkomst , operativsystem och mobilnätinformation. Vi samlar logginformation när du använder våra tjänster, till exempel när du skapar eller gör ändringar på ditt konto.
  • Användningsinformation: Vi samlar in information om din användning av våra tjänster – med andra ord, vem gjorde vad, när och till vilka saker på en webbplats (t.ex. [WordPress.com användarnamn] raderade ”[postens titel]” vid [tid / datum]). Vi samlar också information om vad som händer när du använder våra tjänster (till exempel sidvisningar, sökningar, interaktioner med vår navigationsmeny och andra delar av våra tjänster) tillsammans med information om din enhet (t.ex. skärmstorlek, namn på mobilnätverk och tillverkare av mobila enheter). Vi använder den här informationen för att till exempel tillhandahålla våra tjänster till dig, samt få insikter om hur människor använder våra tjänster, så att vi kan förbättra våra tjänster.
  • Platsinformation: Vi kan bestämma ungefärlig plats för din enhet från din IP-adress. Vi samlar in och använder den här informationen, till exempel, beräkna hur många personer som besöker våra tjänster från vissa geografiska regioner. Vi kan också samla in information om din exakta plats via våra mobilappar (när du till exempel laddar upp ett fotografi med platsinformation) om du tillåter oss att göra det via operativsystemets operativsystems behörigheter.
  • Lagrad information: Vi kan få tillgång till information som lagrats på din mobilenhet via eventuellt framtida mobilappar. Vi får tillgång till den här lagrade informationen via ditt operativsystems behörigheter. Om du till exempel tillåter oss att få tillgång till fotografierna på din mobila enhetens kamerarulle, kan våra tjänster komma åt de bilder som finns lagrade på din enhet när du laddar upp ett riktigt fantastiskt fotografi av soluppgången till din webbplats.
  • Information från Cookies & andra teknologier: En cookie är en sträng information som en webbplats lagrar på en besökares dator och att besökarens webbläsare ger till webbplatsen varje gång besökaren returnerar. Pixel-taggar (även kallade webbbeacons) är små block av kod som placeras på webbplatser och e-postmeddelanden. Allmogens använder cookies och annan teknik som pixeltaggar för att hjälpa oss att identifiera och spåra besökare, användningsområden och åtkomstpreferenser för våra tjänster, samt spåra och förstå effektiviteten av e-postkampanjer och att leverera riktade annonser.
  • Inbäddad innehåll från andra webbplatser: Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Information vi samlar in från andra källor

Vi kan också få information om dig från andra källor. Om du till exempel skapar eller loggar in på ditt WordPress.com-konto via en annan tjänst (som Google) eller om du ansluter din webbplats eller ett konto till en social media-tjänst (som Twitter), kommer vi att få information från den tjänsten (till exempel ditt användarnamn, grundläggande profilinformation och väntelista) via auktorisationsprocedurerna som används av den tjänsten. Informationen vi tar emot beror på vilka tjänster du godkänner och vilka alternativ som finns tillgängliga.

Vi kan också få information, t.ex. en adress, från tredje parts tjänster om personer som ännu inte är våra användare (… men vi hoppas kommer att vara!), Som vi till exempel kan använda för marknadsföring och reklamändamål som vykort och andra mailare annonserar våra tjänster.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Om du lägger till produkter i varukorgen använder vi sessionscookies för att spara din varukorg mellan besök.

Vi använder också cookies för att underlätta analys av trafik och köphistorik på vår sajt.

Så kan du undvika cookies:
Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera cookies manuellt från din hårddisk när som helst. Väljer du att inte acceptera cookies kan du fortfarande besöka vår sajt men utan möjlighet att genomföra köp.

Du behöver inte godkänna eller använda cookies för att titta på produkter och få prisinformation, men för att kunna logga in och genomföra köp krävs det att du accepterar sessionscookies.

Hur och varför vi använder informationen

Syfte för användning av information

Vi använder information om dig som nämnts ovan och för de ändamål som anges nedan:

  • För att tillhandahålla våra tjänster, till exempel, för att skapa och underhålla ditt konto, behandla dina beställningar, ge service till medlemmar, med mera.
  • För att vidareutveckla och förbättra våra tjänster, till exempel genom att lägga till nya funktioner som vi tror att våra medlemmar kommer att uppskatta.
  • Att övervaka och analysera trender och bättre förstå hur användarna interagerar med våra tjänster, vilket hjälper oss att förbättra våra tjänster och göra dem enklare att använda.
  • För att mäta, mäta och förbättra effektiviteten av vår annonsering och bättre förstå användaruppehåll och slöseri – till exempel kan vi analysera hur många individer som köpte en plan efter att ha fått ett marknadsföringsmeddelande eller de funktioner som används av dem som fortsätter att använda våra tjänster efter en viss tid;
  • För att övervaka och förhindra eventuella problem med våra Tjänster, skydda säkerheten för våra Tjänster, upptäcka och förebygga bedrägliga transaktioner och andra olagliga aktiviteter, bekämpa skräppost och skydda rättigheter och egendom hos Allmogens och andra, vilket kan leda till att vi minskar en transaktion eller användningen av våra tjänster;
  • För att kommunicera med dig, till exempel via ett email, om erbjudanden och erbjudanden som erbjuds av Allmogens och andra som vi tror kommer att vara av intresse för dig, begära din feedback eller hålla dig uppdaterad om Allmogens och våra produkter.och
  • För att personifiera din erfarenhet med våra tjänster, tillhandahålla innehållsrekommendationer, rikta våra marknadsföringsmeddelanden till grupper av våra användare (till exempel de som är medlemmar ​​eller har varit vår användare för en viss tid) och servera relevanta annonser.

Juridiska grunder för insamling och användning av information

En anteckning här för er som bor i Europeiska unionen om våra rättsliga grunder för att behandla information om dig enligt EU:s dataskyddslagar, vilket är att vår användning av din information grundar sig på att:

(1) Användningen är nödvändig för att uppfylla våra åtaganden enligt våra användarvillkor eller andra avtal med dig eller är nödvändigt för att administrera ditt konto, till exempel för att möjliggöra åtkomst till vår webbplats på din enhet eller ta betalt för ett medlemskap; eller

(2) Användningen är nödvändig för att följa en lagstadgad skyldighet; eller

(3) Användningen är nödvändig för att skydda dina vitala intressen eller de som tillhör en annan person; eller

(4) Vi har ett berättigat intresse av att använda din information, till exempel för att tillhandahålla och uppdatera våra tjänster, för att förbättra våra tjänster så att vi kan erbjuda dig en ännu bättre användarupplevelse, för att skydda våra tjänster, att kommunicera med dig, mäta, uppskatta och förbättra effektiviteten av vår annonsering, och bättre förstå användaruppehåll och slöseri, övervaka och förebygga eventuella problem med våra tjänster och anpassa din användarupplevelse; eller

(5) Du har gett oss ditt samtycke, till exempel innan vi placerar vissa cookies på din enhet och åtkomst till och analysera dem senare.

Vilka vi delar dina data med

Hur vi delar information

Vi säljer inte våra användares privata personuppgifter.

Vi delar information om dig under de begränsade omständigheterna som anges nedan och med lämpliga garantier för din integritet:

  • Dotterbolag, anställda och oberoende entreprenörer: Vi kan avslöja information om dig till våra dotterbolag, våra anställda och individer som är våra oberoende entreprenörer som behöver veta informationen för att hjälpa oss att tillhandahålla våra tjänster eller för att behandla informationen på vår vägnar . Vi kräver att våra dotterbolag, anställda och oberoende entreprenörer följer denna sekretesspolicy för personuppgifter som vi delar med dem.
  • Tredjepartsleverantörer: Vi kan dela information om dig med leverantörer av tredje part som behöver veta information om dig för att tillhandahålla sina tjänster till oss eller att tillhandahålla sina tjänster till dig eller din webbplats. Den här gruppen inkluderar leverantörer som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster till dig (som betalningsleverantörer som behandlar dina kredit- och betalkortsuppgifter, bedrägeribekämpningstjänster som gör att vi kan analysera bedrägliga betalningstransaktioner, post- och postleveranstjänster som hjälper oss att hålla kontakten med dig och leverera dina varor, kundchatt och e-postsupporttjänster som hjälper oss att kommunicera med dig, de som hjälper oss med våra marknadsföringsinsatser (t.ex. genom att tillhandahålla verktyg för att identifiera en specifik målgrupp för marknadsföring eller förbättra våra marknadsföringskampanjer), de som hjälper oss att förstå och förbättra våra tjänster (som analytikeleverantörer) och företag som gör produkter tillgängliga på våra webbplatser (t.ex. de som säljer nordiskt hantverk i e-butiken), som kanske behöver information om dig för att till exempel ge teknisk eller annan supportservice till dig. Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Vi kräver att leverantörer lever upp till vår integritetspolicy för att kunna dela information med dem.
  • Juridiska förfrågningar: Vi kan avslöja information om dig som svar på en juridisk dom eller annan tvingande statlig begäran.
  • Att skydda rättigheter, egendom och andra: Vi kan avslöja information om dig när vi tror på god tro att upplysningar är rimligt nödvändiga för att skydda egendom eller rättigheter för Allmogens, tredje part eller allmänheten i stort. Om vi ​​till exempel tror på att det finns en överhängande fara för dödsfall eller allvarliga fysiska skador, kan vi omedelbart avslöja information om nödsituationen .
  • Företagsöverlåtelser: I samband med fusion, försäljning av företags tillgångar eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet av ett annat företag, eller om det är troligt att Allmogens går i konkurs, är användarinformation sannolikt en av de tillgångar som överförs eller förvärvas av en tredje part. Om någon av dessa händelser skulle hända, fortsätter denna sekretesspolicy att fortsätta att gälla för din information och den part som tar emot din information kan fortsätta att använda din information, men endast i enlighet med denna sekretesspolicy.
  • Med ditt samtycke: Vi kan dela med dig av informationen med ditt samtycke eller i din riktning. Vi kan till exempel dela med dig av dina uppgifter med tredje part som du tillåter oss att göra, till exempel de sociala medietjänster som du ansluter till din webbplats via vår publicera-funktion.
  • Samlad eller avidentifierad information: Vi kan dela information som har aggregerats eller rimligen identifierats, så att informationen inte rimligen kunde användas för att identifiera dig. Vi kan till exempel publicera aggregerad statistik om användningen av våra tjänster och vi kan dela en hashed-version av din e-postadress för att underlätta anpassade annonskampanjer på andra plattformar.
  • Officiella supportanmälningar: Om du skickar en begäran till oss (till exempel via ett support-e-postmeddelande eller en av våra feedbackmekanismer), förbehåller vi oss rätten att publicera denna begäran för att hjälpa oss att klargöra eller svara på din förfrågan eller hjälpa oss stödja andra användare.

Information delas offentligt

Information som du själv väljer att offentliggöra är – du gissade rätt – offentlig information.

Det betyder självklart att den informationen som din ev. offentliga profil, inlägg, annat innehåll som du publicerar på Allmogens.org är tillgängligt för andra.

Till exempel, det foto du laddar upp till din offentliga profil eller en standardbild om du inte har laddat upp en, är offentligt. Din profilbild, tillsammans med annan offentlig profilinformation, kommer att visas med kommentarerna som du gör på våra Tjänster när du är inloggad på ditt konto.

Offentlig information kan också indexeras av sökmotorer eller användas av tredje part.

Håll allt detta i åtanke när du bestämmer vad du vill dela.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på vår webbplats  sparar vi även de personuppgifter som anges i användarprofilen. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vi behåller anonymiserad metadata om trafiken och användningen av våra tjänster utan tidsgräns. Vi behåller loggarna för den här tidsperioden för att bland annat analysera trafiken till Allmogenss webbplatser och undersöka problem om något går fel på en av våra webbplatser.

Som ett annat exempel, när du tar bort ett inlägg, en sida eller en kommentar från ditt konto, förblir den i papperskorgen i trettio dagar, under vilken tid du kan ändra dig och återställa innehållet. Efter de trettio dagarna kan det raderade innehållet kvarstå på våra säkerhetskopior och cachar tills de rensas.

Säkerhet

Medan ingen onlinetjänst är 100% säker, arbetar vi väldigt hårt för att skydda information om dig mot obehörig åtkomst, användning, ändring eller förstörelse och vidtar rimliga åtgärder för att göra det, t.ex. övervakning av våra tjänster för eventuella sårbarheter och attacker.

För att förbättra säkerheten för ditt konto uppmuntrar vi dig att använda ett starkt lösenord.

Val

Du har flera alternativ tillgängliga när det gäller information om dig:

  • Begränsa informationen som du tillhandahåller: Om du har ett konto hos oss kan du välja att inte tillhandahålla den valfria kontoinformationen, profilinformationen och transaktions- och faktureringsinformationen. Tänk på att om du inte tillhandahåller denna information kan vissa funktioner i våra tjänster, till exempel handel i e-butiken eller medlemskap, inte vara tillgängliga.
  • Begränsa åtkomst till information på din mobila enhet: Operativsystemet i mobilenheten ska ge dig möjlighet att avbryta vår förmåga att samla lagrad information eller platsinformation via våra mobilappar. Om du gör det kan du kanske inte använda vissa funktioner (till exempel lägga till en plats på ett foto).
  • Opt-out från elektronisk kommunikation: Du kan välja bort att få reklammeddelanden från oss. Följ bara anvisningarna i dessa meddelanden. Om du väljer bort reklammeddelanden kan vi fortfarande skicka andra meddelanden, till exempel om ditt konto och juridiska meddelanden.
  • Ställ in din webbläsare för att avvisa cookies: Vid denna tidpunkt svarar Allmogens inte på signalerna ”spåra inte” i alla våra tjänster. Du kan dock vanligtvis välja att ställa in din webbläsare för att ta bort eller avvisa webbläsarkakor innan du använder Allmogenss webbplatser, med nackdelen att vissa funktioner på Allmogenss webbplatser kanske inte fungerar korrekt utan hjälp av cookies.
  • Stäng ditt konto: Medan vi skulle vara mycket ledsna att se dig gå, om du inte längre vill använda våra tjänster 🙁 🙁 🙁 🙁 kan du radera ditt konto . Tänk på att vi kan fortsätt att behålla din information efter att du stängt ditt konto, som beskrivs i hur länge vi behåller informationen ovan, till exempel när den informationen är rimligt nödvändig för att följa (eller visa att vi följer) juridiska skyldigheter som brottsbekämpningsanmälningar eller rimligen behövs för våra legitima affärsintressen.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du befinner dig i vissa länder, inklusive de som omfattas av den europeiska allmänna dataskyddsförordningen (”GDPR”), ger databeskyddslagen dig rättigheter med avseende på dina personuppgifter, med förbehåll för eventuella undantag från lag, inklusive rätten att

  • Begära tillgång till dina personuppgifter;
  • Begära korrigering eller radering av dina personuppgifter (Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.);
  • Protestera till vår användning och behandling av dina personuppgifter;
  • Begära att vi begränsar vår användning och behandling av dina personuppgifter; och
  • Be om överföring av dina personuppgifter.

Du kan vanligtvis få tillgång till, korrigera eller radera dina personuppgifter med hjälp av dina kontoinställningar och verktyg som vi erbjuder, men om du inte kan göra det eller om du vill kontakta oss om någon av de andra rättigheterna, bläddra ner till kontaktformuläret.

Boende i EU har också rätt att göra ett klagomål till en statlig tillsynsmyndighet.

Kontakt

För frågor kring din integritet hör av dig via kontaktformuläret nedan:

[contact-form to=”daniel@Allmogens.org” subject=”Integritettsfråga”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]

Ytterligare information

Annonser och Analytics-tjänster som tillhandahålls av andra

Annonser som visas på någon av våra tjänster kan levereras av annonsnätverk. Andra parter kan också tillhandahålla analystjänster via våra tjänster. Dessa annonsnätverk och analysleverantörer kan ställa in spårteknik (som cookies) för att samla in information om din användning av våra tjänster och på andra webbplatser och onlinetjänster. Med dessa tekniker kan dessa tredje parter känna igen din enhet för att sammanställa information om dig eller andra som använder din enhet. Denna information tillåter oss och andra företag att bland annat analysera och spåra användningen, bestämma populariteten för visst innehåll och leverera annonser som kan vara mer riktade mot dina intressen. Observera att denna sekretesspolicy endast täcker insamlingen av information från Allmogens och täcker inte insamlingen av information av någon tredje part annonsörer eller analytikers leverantörer.

Ändringar i sekretesspolicy

Även om de flesta förändringar sannolikt kommer att vara mindre kan Allmogens ändra sin integritetspolicy från tid till annan. Allmogens uppmuntrar besökare att ofta kolla denna sida för eventuella ändringar i sin integritetspolicy. Om vi ​​gör ändringar kommer vi att meddela dig genom att ändra ändringsloggen nedan och i vissa fall kan vi ge ytterligare meddelanden (till exempel lägga till ett uttalande på vår hemsida eller skicka ett meddelande via e-post eller din instrumentpanel). Din vidare användning av Tjänsterna efter en ändring av vår integritetspolicy kommer att omfattas av den uppdaterade policyn.

Det var allt! Tack för att du läser.