Bakom kulisserna i Projekt Allmogens studio

Allmogens studio

Häng med bakom kulisserna när jag monterar upp lite ny utrustning och pratar om den nutida överhetens historia och planerna för Projekt Allmogen. Som jag nämner i videon kan du nu stötta Projekt Allmogen på ett antal sätt, för att möjliggöra skapandet av en verklig permanent institution som på allvar kan konkurrera med den statliga […]

Häng med bakom kulisserna när jag monterar upp lite ny utrustning och pratar om den nutida överhetens historia och planerna för Projekt Allmogen.

Som jag nämner i videon kan du nu stötta Projekt Allmogen på ett antal sätt, för att möjliggöra skapandet av en verklig permanent institution som på allvar kan konkurrera med den statliga politiskt korrekta historieskrivningen.

Patreon: https://www.patreon.com/allmogen
Paypal: https://www.paypal.me/allmogen
Swish: 123 223 34 27

Låt oss stå upp för allmogens historiska arv, och för kunskap, bildning, debatt och den fria tanken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Testa Allmogens nyhetsbrev!

Jag vet, jag vet. "Pop-ups" är inte okej. Men just det är poängen: internet är en rörig plats men Allmogen manar till eftertanke. Så varför inte ge det lite tid för reflektion? Varje söndagmorgon kl 06.00 får du ett mail med alla veckans intressanta artiklar från mig, Daniel Sjöberg, direkt till din inbox. Vad säger du?

Du har anmält dig!