Vikingapyssel för vetgiriga barn

Barnbok vikingar

Malin Kim tipsar om pysselboken som tar barnen med sig till vikingatiden och ger dem svaret på frågan; vilka var våra förfäder, vikingarna?

Jag lär mig vikingar
  • Facebook
  • Twitter
Boken Jag lär mig vikingar är en pysselbok med massor av spännande fakta om vikingatiden. Boken, som riktar sig till barn från sex års ålder, är charmigt utformad och har ett innehåll som lockar till kreativt lärande.

Läsarna får prova att skriva med runor, måla sköldar och inreda ett långhus med hjälp av klistermärken. Kunskap om vikingarnas resor, klädsel, hantverk och matvanor fås på köpet.

Boken är skriven av Ingela P Arrhenius och ges ut av Rabén och Sjögren. Den går enkelt att beställa från bokaffärer på nätet (Bokus) och kostar 50-60 kr.

Ursprungligen publicerad på Kulturminnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Testa Allmogens nyhetsbrev!

Jag vet, jag vet. "Pop-ups" är inte okej. Men just det är poängen: internet är en rörig plats men Allmogen manar till eftertanke. Så varför inte ge det lite tid för reflektion? Varje söndagmorgon kl 06.00 får du ett mail med alla veckans intressanta artiklar från mig, Daniel Sjöberg, direkt till din inbox. Vad säger du?

Du har anmält dig!