Handla våra historiska kartor

Vi är i mål!

Projekt Moberg är i mål!

Dela på FacebookDela på WhatsAppDela på TelegramDela på X (Twitter)Den första kritiska milstolpen är nu passerad i och med att vi nått 20,000 kronor i insamlingen på Kickstarter, och digitaliseringen av Svenska allmogens frihetsstrider är garanterad. Det tog inte mer än 3 dagar att nå så här långt, vilket torde vara ett bevis på hur […]

Den första kritiska milstolpen är nu passerad i och med att vi nått 20,000 kronor i insamlingen på Kickstarter, och digitaliseringen av Svenska allmogens frihetsstrider är garanterad.

Det tog inte mer än 3 dagar att nå så här långt, vilket torde vara ett bevis på hur stark frihetens grogrund är i Sverige, trots århundraden av statligt förtryck och förmynderi.

Projekt Moberg hade inte varit möjligt utan er givmilda individer som frivilligt gett oss ert stöd. Vi är glada att varken statligt tvång eller våld har använts mot våra medmänniskor för att finansiera projektet. Frihet fungerar! Tack till er som stöttat oss hittills, ni vet vilka ni är.

Den största risken för projektet i nuläget torde vara om staten anordnar bokbål för ideologiskt avvikande böcker som denna innan vi hinner slutföra arbetet. Men om nu värdegrundskommissarierna skulle knacka på dörren lovar vi att göra allt för att värna boken. Om det så skulle behövas väljer vi det sista alternativet som står till buds när man inte finner rättvisa i samhället, man söker rättvisan i skogen istället.

Men det är 34 dagar kvar av kampanjen! Vad händer nu?

Vi kommer dela med oss mer av våra planer för Projekt Moberg, t.ex. exempel på fler böcker vi kommer att göra tillgängliga som gratis e-böcker.

Du kommer också att få se tokiga exempel på politikers och herrehyllares folkförakt, ett folkförakt som är en av anledningarna till att vi bestämde oss för att dra igång Projekt Moberg.

Självklart kommer vi även att fortsätta uppmana er som ännu inte tagit steget att stötta oss att göra det, för mer pengar betyder att vi kommer kunna göra ännu mer för att återuppväcka och bevara allmogens frihetliga historia.

T.ex. om vi når det ideala målet på 30,000 SEK kommer vi kunna uppgradera till den ultimata utrustningen så vi kan skanna in böcker i samma höga arkiv-värdiga kvalitet som självaste The Internet Archive. Då snackar vi digitaliseringar som verkligen är värda att vårdas ömt av framtida generationer.

Har du inte redan stöttat oss så kan du läsa mer om projektet här, och finner du det värdigt bidra gärna med en slant.

Förutom äran så kan du få din alldeles egna budkavle:

Budkavle

Budkavlar användes under många århundraden i Sverige för att bära kungliga påbud ut i byarna, men budkavlar gick också i hemlighet från hand till hand bland bönderna själva för att starta uppror och kalla till möten.

Inte nog med att ditt stöd bidrar till att främja friheten i Sverige, du skriver också in dig själv i den svenska frihetens historia, i året då budkavlar än en gång skickades ut över Sveriges många landskap och folk.

Prenumerera på YouTube:


Om du uppskattar Allmogens oberoende arbete med att skildra vår fina svenska historia och nordiska kultur så är du välkommen att handla något fint i butiken eller stödja oss med en frivillig gåva. Tack på förhand!

Stöd Allmogens via Swish: 123 258 97 29
Stöd Allmogens genom att bli medlem
Stöd Allmogens i ditt testamente

Populärt