30 dagars öppet köp | Skickas varje vecka | Fri frakt från 500 kr

STORFORMAT: Carta Marina – en karta över norden från 1572

1,349kr

En av de äldsta kartorna över norden som publicerades år 1572, för 445 år sedan. Detta är en specialutgåva i det imponerande formatet 118.5×175 cm, perfekt för väggar där man vill göra ett intryck. Tryckt på matt affischpapper (120 gr/m) med specialbelagd baksida som gör att du med vanligt tapetklister kan klistra affischen direkt på väggen eller exempelvis på en 3mm träfiberboard från bygghandeln för montage på ram. Kan även hängas upp som den är med häftstift (snåla inte).

Vill du ha 30% rabatt på allt i butiken? Bli medlem! Då stöttar du också löpande Allmogens frihetliga folkbildningsarbete om vår historia och vårt kulturarv. Obs: För att få rabatten på din order måste du bli medlem först och sedan genomföra köpet.

Artikelnr: 2-15723 Kategori:

Testa Allmogens nyhetsbrev!

Jag vet, jag vet. "Pop-ups" är inte okej. Men just det är poängen: internet är en rörig plats men Allmogen manar till eftertanke. Så varför inte ge det lite tid för reflektion? Varje söndagmorgon kl 06.00 får du ett mail med alla veckans intressanta artiklar från mig, Daniel Sjöberg, direkt till din inbox. Vad säger du?

Du har anmält dig!