Handla våra historiska kartor

Få 10% rabatt på Allmogens almanacka 2017

Allmogens almanacka

Dela på FacebookDela på WhatsAppDela på TelegramDela på TwitterNu är februari här, eller Göjemånad som månaden kallades i den gammelnordiska kalendern. Än står en kartong här på högkvarteret med en bunt Allmogens almanackor som väntar på nya ägare, men nu när 8% av året har passerat känns det ju inte okej att ta fullt pris. […]

Nu är februari här, eller Göjemånad som månaden kallades i den gammelnordiska kalendern. Än står en kartong här på högkvarteret med en bunt Allmogens almanackor som väntar på nya ägare, men nu när 8% av året har passerat känns det ju inte okej att ta fullt pris.

Därför får du från och med idag 10% rabatt på ditt köp av Allmogens almanacka. Jag har dessutom fixat så att du som köper 3 almanackor eller fler får ytterligare 20% rabatt på hela köpet.

Allmogens almanacka skapades för att ge dig som uppskattar Projekt Mobergs arbete en möjlighet att visa ditt stöd. Ert gemensamma stöd, allmogens stöd, gör det möjligt att fortsätta utveckla Projekt Moberg och göra ännu mer, men framför allt gör det att Projekt Moberg kan nå ut till fler.

Bara under januari nådde Projekt Moberg ut till 73,527 invånare i Sverige genom betalda annonser. De flesta dagar ser över 10,000 medborgare en uppdatering från Projekt Moberg. Det är ni som gör det möjligt.

Låt oss göra 2017 till året då folkets historia tar sin rättmätiga plats i historieskrivningen. Köp Allmogens almanacka, så bidrar du till att väcka de döda till liv igen.

Prenumerera på YouTube:


Om du uppskattar Allmogens oberoende arbete med att skildra vår fina svenska historia och nordiska kultur så är du välkommen att handla något fint i butiken eller stödja oss med en frivillig gåva. Tack på förhand!

Stöd Allmogens via Swish: 123 258 97 29
Stöd Allmogens genom att bli medlem
Stöd Allmogens i ditt testamente

Populärt

Ska vi höras på Söndag?

Få nyhetsbrevet varje söndagmorgon med veckans artiklar om svensk historia och nordisk kultur. Gratis!

Perfekt! Kolla inkorgen och bekräfta din anmälan så är det klart sen!