Osta meidän historialliset kartat

Allmogens-almanakka 2021 on täällä.

En almanacka om den svenska allmogens minnesdagar, viktiga historiska händelser och våra traditionella högtider och folkfester.

Nu kan du beställa Allmogens Almanacka 2021! Till veckan hämtar jag upp 150 kg almanacka från tryckeriet, och kommer direkt tillsammans med frun börja packa och skicka ut dem över land och rike till er som beställt. Nytt för i år? Fler minnesvärda händelser, personer och folkfester inskrivna, och produktionen har tagits hem till Sverige och Ångermanland!

Dessutom, utöver att stötta oss på Allmogens i vårt fria och oberoende folkbildningsarbete om svensk historia och kultur, så går 10 kr per såld almanacka till Kulturbonusen – vårt nya stöd till ideella insatser för bevarandet av vårt materiella och immateriella kulturarv.

Jag kommer skriva mer framöver om mina tankar och planer kring det här stödet. Av namnet kan man ana att jag inspirerats av affärskedjan Naturkompaniets fina sätt att ge tillbaka till friluftslivet och naturen genom något de kallar Naturbonusen.

Visst, det blir ett blygsamt stöd med tanke på det blygsamma antalet almanackor som trycks upp i dagsläget, men man måste ju börja någonstans. 🙂 500 almanackor idag. 50,000 imorgon?

Nominering till bonusen sker under 2021, men redan nu är du varmt välkommen att börja fundera på vilken organisation, förening, projekt eller person du vill nominera till Kulturbonusen 2021.

Läs mer och beställ Allmogens Almanacka 2021 här.

Tilaa YouTube:


Jos arvostat Allmogens itsenäistä työtä kuvaamaan hienoa ruotsalaista historiaa ja pohjoismaista kulttuuria, ja olet tervetullut ostamaan jotain mukavaa kaupasta tai tukemaan meitä vapaaehtoisella lahjoituksella. Kiitos etukäteen!

Tuki Allmogens Swishin kautta: 123 258 97 29
Tuki Allmogens genom att liity
Tuki Allmogens testamentissasi

Suosittu

Yksi ajatus aiheesta "Allmogens Almanacka 2021 är här"

Kommentit on suljettu.