Osta meidän historialliset kartat

Allmogen lanserar medlemskap – söker 1000 sanna vänner

Fred, frihet och rättvisa

Nu kan alla som uppskattar Projekt Allmogen​ äntligen vara med och hjälpa mig driva och förbättra det här bildningsprojektet genom att liity.

Visionen är att kunna producera en videoserie om vår frihetliga historia och vår nordiska kultur, med nytt avsnitt varje vecka, som kommer släppas fritt på bland annat Youtube, Facebook och andra videoplattformar.

Den här videoserien representerar min personliga önskan att återvända till rötterna av det som intresserar mig mest – historia, politik, kultur och de stora frågorna i livet – där jag kan skapa tankfulla videos som både underhåller och informerar.

Det är så mycket käbbel och lögner inom politiken, så även idag, men i denna videoserie kommer vi försöka skära igenom allt det och faktiskt sträva efter kunskap och förståelse. Förståelse inte bara för det förflutna utan också för den samtid vi alla delar.

Medlemskapet är det som kommer att driva den visionen, och utan det stödet kommer det inte kunna bli verklighet. Många medlemmars stöd på blott nån krona per dag gör sammantaget en enorm skillnad, och kommer bidra till att väcka en ny uppskattning och nyfikenhet för historien och tidigare generationers verk.

Medlemskapet kommer också vara avgörande för att ta det här projektet från att vara en liten hobbysyssla till att bli en institution att räkna med, som kan arbeta än hårdare för mottot:

Rauha, vapaus ja oikeudenmukaisuus - kaikkien aikojen ajan

Om du är skeptisk och vill vänta tills första videon är släppt är det så klart helt förståeligt. Men till dig som ger ditt stöd nu vill jag säga tack, från djupet av mitt hjärta, för ditt förtroende och stöd. Låt oss stå upp för sanning, bildning och den fria tanken. Tillsammans.

/ Daniel

P.S. Läs mer och ta reda på om du är en av allmogens 1000 sanna vänner, täällä.

Tilaa YouTube:


Jos arvostat Allmogens itsenäistä työtä kuvaamaan hienoa ruotsalaista historiaa ja pohjoismaista kulttuuria, ja olet tervetullut ostamaan jotain mukavaa kaupasta tai tukemaan meitä vapaaehtoisella lahjoituksella. Kiitos etukäteen!

Tuki Allmogens Swishin kautta: 123 258 97 29
Tuki Allmogens genom att liity
Tuki Allmogens testamentissasi

Suosittu